Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri on harmissaan keskikenttäpelaajansa Paul Pogban puolesta, jolle määrättiin tällä viikolla neljän vuoden pelikielto dopingrikkomuksen takia.

Pogban, 30, elimistöstä löytyi dopingtestissä kohonneita testosteronipitoisuuksia Juventuksen kauden ensimmäisen ottelun jälkeen.

Ranskalaistähti aikoo valittaa tuomiosta. Pogba sanoi, ettei hän ”koskaan tietoisesti tai tarkoituksella” käyttäisi dopingia. Jos rangaistus ei muutu, hän saa pelata seuraavan kerran vasta vuonna 2027.

– Kirjoitin hänelle viestin kaksi päivää sitten. Inhimillisellä tasolla olen hyvin pahoillani, mutta myös jalkapallon näkökulmasta. Tämä laji menettää poikkeuksellisen pelaajan, jota minulla oli ilo valmentaa, kommentoi Allegri ESPN:n mukaan.

– Kaiken lisäksi Paul on myös erittäin hyvä ihminen.

Ranskan maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps ei usko, että Pogba käytti kiellettyä ainetta tarkoituksellisesti.

– En kuvittele hetkeäkään, että Paulilla olisi ollut aikomus tai halu käyttää dopingia. Tunnen hänet hyvin ja tiedän, ettei sellainen kuulu lainkaan hänen mielentilaansa.

– Se mitä Paul on kokenut viime kuukausina, on ollut äärimmäisen vaikeaa, enkä voi olla tunteeton hänen tuskaansa kohtaan, kun otetaan huomioon, mitä hän on tehnyt maajoukkueessa.

DAZN Italia

@DAZN_IT
Allegri 🫂 Pogba
Il tecnico della Juve a cuore aperto 🫶

#Juventus #Allegri #Pogba #DAZN

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!