Jeremie Frimpong pelaa loistavaa kautta Bayer Leverkusenissa.

Frimpong, 23, kuuluu Leverkusenin ehdottomiin avainpelaajiin. Leverkusen johtaa parhaillaan Bundesliigaa jopa kymmenen pisteen erolla Bayern Müncheniin, ja on siten matkalla kohti seurahistoriansa ensimmäistä mestaruutta.

Laitapuolustajana ja wingbackina tunnettu Frimpong on viimeistellyt kaikki kilpailut mukaan luettuna 30 otteluun peräti kymmenen maalia ja antanut toiset kymmenen maalisyöttöä.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Bayern on kiinnostunut Frimpongista. Bayernin seurajohto on vakuuttunut Frimpongin tämän kauden peliesityksistä. Skyn mukaan Frimpong ei ole toistaiseksi tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan.

Bayern on halukas hankkimaan Frimpongin varsinkin siinä vaiheessa, jos seura palkkaa itselleen päävalmentajan, joka peluuttaa kolmen puolustuslinjaa ja wingbackeja. Bayern etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa ensi kaudeksi.

Hollannin A-maajoukkueeseen nousseen Frimpongin nykyinen sopimus Leverkusenin kanssa päättyy kesällä 2028. Skyn mukaan sopimuksessa on noin 40-45 miljoonan euron arvoinen ulosostopykälä.

Leverkusenin kausi jatkuu torstaina, kun se kohtaa Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosassa Qarabagin. Viikonloppuna Bundesliigassa vastaan asettuu Wolfsburg.

LUE MYÖS