AS Roma on vahvistanut, että Daniele De Rossi jatkaa vakituisesti joukkueen päävalmentajana.

Seuralegenda nimitettiin Giallorossin peräsimeen tammikuussa loppukauden mittaisella diilillä, kun José Mourinho sai kenkää.

De Rossi, 40, on johdattanut Roman 16 otteluun, joista joukkue on voittanut 11 ja hävinnyt vain kaksi. Torstaina seuran omistajat Dan ja Ryan Friedkin vahvistivat, että Italian entinen maajoukkuepelaaja jatkaa Roman komennossa ”tämän kauden jälkeen ja toistaiseksi”.

– Hänen lyhyen päävalmentajakautensa aikana hänen johtajuutensa positiivinen vaikutus koko seuraan on kertonut oman tarinansa.

– Daniele johtaa kunnioittavasti ja rohkeasti, ja hänen vahvuutensa ja syvään juurtunut uskonsa seuraan ovat todella linjassa Roman arvojen, kaupungin ja vertaansa vailla olevien kannattajien kanssa.

De Rossi edusti AS Romaa pelaajana 20 vuotta pelaten kaikkiaan 616 ottelussa. Vain Francesco Totti (786) on esiintynyt Giallorossin paidassa useammin.

Roma oli De Rossin saapuessa Serie A:ssa yhdeksäntenä, mutta kirjoitushetkellä joukkue on Italian pääsarjassa viidentenä. Tänään, torstaina, Roma kohtaa AC Milanin Eurooppa-liiga puolivälierien toisessa osaottelusa. De Rossin ryhmä voitti avausosan vieraissa 1-0.

LUE MYÖS!