Itävallan päävalmentaja Ralf Rangnick on vahvistanut, että Bayern München on kiinnostunut hänen palveluksistaan.

Bayernin nykyinen päävalmentaja Thomas Tuchel on jättämässä tehtävänsä kuluvan kauden päätyttyä. Saksalaisjätti taistelee yhä Mestarien liigan voitosta, mutta Bayernin 11 kauden voittoputki Bundesliigassa katkesi Bayer Leverkusenin mestaruuteen.

Rangnick, 65, on toiminut Itävallan päävalmentajana kesästä 2022 alkaen ja hänen on määrä johdattaa ryhmänsä puolentoista kuukauden päästä alkaviin miesten EM-kisoihin.

Seuratasolla Rangnick on luotsannut muun muassa RB Leipzigia ja väliaikaisvalmentajana Manchester Unitedia, mutta hän on myös toiminut urheilujohdon tehtävissä monissa seuroissa.

Rangnick sanoi itävaltalaisen 90Minutenin haastattelussa, että hän on puhunut maan jalkapalloliiton (ÖFB) kanssa avoimesti Bayernista.

– Bayern München on lähestynyt minua ja olen kertonut siitä ÖFB:lle. Meillä on hyvin luottamuksellinen suhde. Keskityn Itävallan maajoukkueeseen, keskitymme täysin EM-kisoihin.

– Minun on erittäin hyvä olla täällä. Tällä hetkellä ei ole mitään syytä käsitellä asiaa (Bayernin kiinnostusta) intensiivisesti ja erityisesti.

Rangnickilta kysyttiin, milloin hän voisi vakavissaan miettiä asiaa.

– Sillä hetkellä, kun Bayern sanoo: ”Haluamme sinut”. Ja sitten minun on kysyttävä itseltäni, haluanko edes sitä.

– Jos haluan tehdä jotain muuta, keskustelen siitä ensin Itävallan jalkapalloliiton kanssa.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!