HJK avasi torstaina pistetilinsä Veikkausliigassa kaatamalla FC Lahden kotikentällään 4-0.

Klubi siirtyi johtoon 20. minuutilla, kun Topi Keskinen kuskasi pallon omalta kenttäpuoliskoltaan rangaistusalueen rajalle ja täräytti pelivälineen etukulmaan.

Sama kaveri oli asialla varttia myöhemmin, kun kotijoukkue tuplasi johtonsa. Keskinen haki rangaistusalueen tuntumassa oikean jalkansa vapaaksi ja kiskasi komean kudin takaylänurkkaan.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
TOPI KESKINEN! 😱⚽ Nyt oli Klubin mies liekeissä jo ensimmäisellä puoliajalla. 🔥🔥🔥 Hävytön soolomaali ei riittänyt, vaan perään piti tykittää kaikille highlights-listoille heittämällä päätyvä laaki takakulmaan! 💥 #veikkausliiga

Mitähän toinen puoliaika tuo tullessaan? 📺👀

HJK:lla oli avausjaksolla saumoja useampaankin osumaan, mutta Lahden maalivahti Josh Oluwayemi venyi pariin näyttävään torjuntaan. Isäntien Hassane Bandé sai kerran pallon verkkoon, mutta maali hylättiin paitsion takia.

Toista puolikasta oli takana kymmenen minuuttia, kun Klubille tuomittiin rangaistuspotku. Luke Plangen veto pysähtyi Lahden pelaajan käteen, ja tuomarin pilli soi. Vetovastuun otti Lucas Lingman, joka upotti pallon vasempaan alakulmaan.

Kotijoukkue kaunisteli lukemia vielä 69. minuutilla. Bandé käytti pallon Plangella, joka pelasi hienon kantapääsyötön takaisin ja Burkina Fason maajoukkuepelaaja chippasi kuulan maaliin.

HJK:lla on kahden ottelun jälkeen kolme pistettä sen hävittyä avauskierroksella KuPS:n vieraana 1-3. FC Lahti taas pelasi edellisessä ottelussaan maalittoman tasapelin Ilveksen kanssa.