Ralf Rangnick on Bayern Münchenin ykkösvaihtoehto uudeksi päävalmentajakseen, kertoo müncheniläinen TZ.

TZ:n mukaan osapuolten odotetaan pääsevän yhteisymmärrykseen sopimuksesta jo tällä viikolla. TZ:n mukaan Bayern tapasi Rangnickin jo muutama viikko sitten. Osapuolet keskustelivat tuolloin sopimuksesta.

Rangnickin on määrä siirtyä Bayernin peräsimeen kesän EM-lopputurnauksen jälkeen. Rangnick valmentaa parhaillaan Itävallan A-maajoukkuetta. Itävalta kohtaa EM-kisojen alkulohkossaan Ranskan, Hollannin ja Puolan.

Bayern on etsinyt uutta päävalmentajaa jo jonkun aikaa. Thomas Tuchel jättää päävalmentajan pestin kuluvan kauden jälkeen. Tuchel ja Bayern ilmoittivat yhteisestä päätöksestään helmikuussa.

Bayern oli Julian Nagelsmannin kintereillä, mutta Nagelsmann päätyi allekirjoittamaan jatkosopimuksen Saksan jalkapalloliiton kanssa. Bildin mukaan Bayern on kiinnostunut Aston Villan Unai Emerystä, mutta tiedostaa, että luotsin houkutteleminen Saksaan on hyvin vaikeaa.

Rangnick, 65, on edellisen kerran valmentanut Bundesliigassa RB Leipzigiä kaudella 2018-19. Rangnick on valmentanut kotimaassaan myös Hoffenheimiä, Stuttgartia, Schalkea ja Hannoveria.

LUE MYÖS