Show Bayern Münchenin ympärillä jatkuu jatkumistaan.

Bayern on etsinyt uutta päävalmentajaa helmikuusta saakka. Bayern ilmoitti tuolloin, ettei Thomas Tuchel jatka joukkueen peräsimessä kuluvan kauden jälkeen.

Bayern on yrittänyt neuvotella muun muassa Julian Nagelsmannin, Xabi Alonson, Ralf Rangnickin, Unai Emeryn ja Julen Lopeteguin kanssa, mutta kukaan edellä mainituista valmentajista ei suostunut saamiinsa tarjouksiin.

Bayernin pelaajat pyysivät seurajohtoa harkitsemaan Tuchelin jatkoa seurassa. Seurajohto päätti lopulta aloittaa neuvottelut Tuchelin kanssa jatkosta joukkueen päävalmentajana. Vielä alkuviikosta Tuchelin pysymistä Bayernissa pidettiin varsin todennäköisenä.

Tuchel ilmoitti kuitenkin perjantaisessa lehdistötilaisuudessa, ettei päässyt yhteisymmärrykseen Bayernin seurajohdon kanssa ja jättää seuran viikonlopun sarjaottelun jälkeen. Bayern pelaa lauantaina kauden viimeisen ottelunsa kohdatessaan Hoffenheimin.

– Neuvottelimme, mutta emme päässeet yhteisymmärrykseen. Tämä on viimeinen lehdistötilaisuuteni Bayernissa, Tuchel totesi perjantaina.

LUE MYÖS