Parma varmisti hiljattain nousun Serie A:han.

Parma on johtanut Serie B:tä käytännössä koko kauden ajan. Parma johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Comoon, kun kaksi kierrosta on pelaamatta. Como varmistaa niin ikään sarjanousun, jos se voittaa sunnuntaina vieraskentällä Modenan.

Joel Pohjanpalon ja Jesse Jorosen Venezia on parhaillaan kolmantena Serie B:ssä.

Venezia hävisi aiemmin tällä viikolla Catanzarolle ja menetti samalla käytännössä mahdollisuutensa suoraan nousuun. Venezia on kuitenkin varmistanut nousukarsintapaikkansa ja sijoittunee sarjassa kolmanneksi. Venezia aloittaa siten nousukarsinnat välierävaiheesta.

La Gazzetta dello Sport uutisoi perjantaina Parman olevan kiinnostunut Pohjanpalosta.

Parman on määrä vahvistaa joukkuettaan kesän siirtoikkunassa sarjanousun vuoksi. Parman seurajohto on kiinnostunut hankkimaan Pohjanpalon kesällä Veneziasta. La Gazzetta dello Sportin mukaan Parma on vaikuttunut Pohjanpalon pelaajaprofiilista.

Italialaismediassa on aiemmin uutisoitu Lazion kiinnostuksesta Pohjanpaloon.

Pohjanpalo, 29, pelaa hienoa kautta Italiassa. Pohjanpalo johtaa 20 maalillaan Serie B:n maalipörssiä. Maaleista yksi syntyi Parman verkkoon.

LUE MYÖS