Borussia Dortmundin hyökkääjä Marco Reus on alustavasti neuvottelut siirrosta MLS-seura St. Louis Cityyn, kertoo Athletic.

Reus, 34, jättää Dortmundin tämän kauden jälkeen, kun hänen sopimuksensa päättyy. Saksan maajoukkuelaituri on edustanut BVB:tä 12 vuotta putkeen ja myös juniorivuosinaan.

Dortmund-legendan ja St. Louisin neuvottelut ovat vielä todella alkuvaiheessa, ja häneen on osoitettu kiinnostusta myös Turkista ja Saudi-Arabiasta.

St. Louisissa Reusia odottaisi hänen entinen joukkuekaverinsa, maalivahti Roman Bürki, joka siirtyi seuraan Dortmundista toissa vuonna.

Reus on valittu Bundesliigan kauden parhaaksi pelaajaksi kolme kertaa, ja hän on voittanut kaksi Saksan Cupin mestaruutta seuran kanssa. Tänä keväänä Reus pelaa toista kertaa urallaan Mestarien liigan finaalissa Dortmundin kanssa.

Tom Bogert

@tombogert
Sources: St. Louis City has had preliminary talks with Borussia Dortmund legend Marco Reus.

The process is very early. Reus is considering a wide-range of options to continue his career.

Reus, turning 35 this month, has 169g/130a in 426 apps w/ Dortmund theathletic.com/5480063/2024/0…
nytimes.com

Reus in preliminary talks with St. Louis City

St. Louis City have had preliminary conversations with free-agent-to-be Marco Reus, sources briefed on the situation tell The Athletic. The process, though, is very early and the 34-year-old is...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!