Argentiinan A-maajoukkueen päävalmentaja Lionel Scaloni julkaisi hiljattain alustavan joukkueensa kesän Copa Américaan.

Scaloni jätti Paulo Dybalan ulos joukkueestaan. 

AS Romaa seuratasolla edustava Dybala on pelannut jälleen vahvan kauden Italiassa, vaikka on tuttuun tapaan kärsinyt useista loukkaantumisista. Varsinkin lihasvammojen kanssa kamppaillut Dybala oli voittamassa maailmanmestaruutta joulukuussa 2022.

Argentiinan avainpelaajiin lukeutuva Rodrigo De Paul paljasti Scalonin kertoneen, että ainoastaan Leo Messillä on varma paikka joukkueessa.

– Scaloni on ollut aina meille hyvin selvä tämän suhteen. Maailmanmestaruuden jälkeen hän sanoi meille, että täällä on vain yksi pelaaja, jolla on varma paikka joukkueessa, ja hän kantaa kymppipaitaa. Kaikki muut pelaajat yritämme tehdä parhaamme seurajoukkueissamme päästäksemme mukaan. 

De Paul pettyi siihen, ettei Dybala mahtunut joukkueeseen.

– Luonnollisesti Dybalan poissaolo on minulle suuri takaisku, sillä hän on ystäväni ja rakastan häntä. Dybala kuitenkin tietää kuuluvansa porukkaan. Jos menestymme, on hänenkin nimensä mukana tässä projektissa.

Argentiina pelaa Copa Américassa samassa lohkossa Perun, Chilen ja Kanadan kanssa.

LUE MYÖS