Italian päävalmentaja Luciano Spalletti kiistää kieltäneensä pelaajiltaan videopelit miesten EM-kisojen ajaksi.

Tällä viikolla on uutisoitu, että Spalletti olisi kiistänyt Azzurrin pelaajilta muun muassa PlayStationin pelaamisen, kuulokkeiden käytön ja puhelimen pläräämisen hierontapöydällä.

Spalletti on aiemmin kritisoinut pelaajiaan siitä, että he viipyvät pitkälle aamuun videopelien parissa. Maaliskuussa hän sanoi toimittajille uskovansa, että eräs pelaaja ei ollut nukkunut videopelaamisen takia lainkaan ennen karsintapeliä Ukrainaa vastaan.

Italian käskyttäjä on yhä sitä mieltä, että pelaajien ei pitäisi valvoa ruudun ääressä yömyöhään. Täyskieltoa hän ei ole kuitenkaan asettanut.

– Joskus olen hyvin surullinen ja pettynyt tullessani tänne kommentoimaan asioita, joita en ole sanonut. En välitä siitä, mitä he tekevät, mutta en anna heidän viettää koko yötä hereillä, sanoi Spalletti ESPN:n mukaan.

– Minulla ei ole mitään minkäänlaista peliä vastaan – olemme luoneet pelihuoneen, jossa on kaksi PlayStationia. Kaikki käyvät siellä, olen itsekin kokeillut.

– He voivat tehdä sitä… oikeaan aikaan päivästä. Minusta ei ole hyväksyttävää, että he ovat hereillä kolmeen tai neljään asti aamulla. Yöllä pitää nukkua.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS