Huuhkajien entinen hyökkääjä Mikael Forssell liittyy osaksi Toni Korkeakunnaksen valmennusryhmää Veikkausliigan HJK:ssa.

Forssell, 43, edusti nuorena Klubia ennen kuin lähti 15 vuodeksi tekemään pelaajauraa ulkomaille. Viimeisinä pelaajavuosinaan hän edusti Suomessa HJK:ta ja paikalliskilpailija HIFK:ta.

Valmennustaustaa Forssellilta on juurikin HJK:sta, jonka B-juniorit hän johdatti toissa kaudella Suomen mestaruuteen. HJK:n muun valmennustiimin Forssell tuntee pitkälti entuudestaan pelaajauraltaan ja valmentajakoulutuksista.

– Tuntuu mahtavalta palata ”kotiin”! Olen kiitollinen ”Tokelle” luottamuksesta, kommentoi Forssell Klubin tiedotteessa.

Päävalmentaja Korkeakunnas kertoo halunneensa HJK:n oman kasvatin tiimiinsä monestakin syystä.

– Miklu on tietenkin entinen huippupelaaja, mutta Uefa Pro -kurssilla vakuutuin siitä, kuinka intohimoinen hän on oppimaan ja tutkimaan peliä myös valmentajana. Hän tuo joukkueeseen ymmärrystä huippuammattilaisena olemisen vaatimuksista.

– Keskustelimme paljon hänen valmentaessaan HJK:n B-junioreita kahden vuoden ajan. Miklun persoona ja ihmissuhdetaidot ovat mielettömiä. Hän luo ympärilleen positiivisuutta ja intohimoa eli juuri sitä, mitä kaipaan pelaajien lisäksi myös kollegoilta.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
𝐇𝐉𝐊 🤝 𝐌𝐢𝐤𝐥𝐮

Seuralegenda Mikael Forssell liittyy ensi viikolla Toni Korkeakunnaksen valmennustiimiin.

Tervetuloa takaisin, Miklu!

Lue lisää 👉🏻 hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Veikkausliiga #Huuhkajat #Valioliiga #BuliFi

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!