Saksan poliisi tutkii purematapausta, jossa uhrina oli Kroatian kannattaja, kertoo Mirror. Väitetty välikohtaus tapahtui eilisen Leipzigissa pelatun Italiaa vastaan pelatun EM-kisojen lohkovaiheen ottelun jälkeen taistelussa Kroatian keskikenttäpelaajan Luka Ivanusecin pelipaidasta.

Mirror kertoo väitetysti purrun kannattajan Lenard Barisicin julkaisseen videon Instagramissa haavasta olkapäässään. Välikohtaus tapahtui päätösvihellyksen jälkeen, kun Ivanusec heitti hänelle paitansa.

Kroatialainen Instagram-tili volimhrvatsku kirjoittaa kolmen henkilön repineen paidan Barisicin käsistä ja yhden heistä purreen nuorta kannattajaa olkapäähän. Tapaus on raportoitu tilin mukaan poliisille.

Mirror uutisoi Feyenoordia edustavan Ivanusecin olleen ymmärrettävästi yhteyksissä Barisiciin ja luvanneen hänelle pelipaidan nimikirjoituksellaan. Leipzigissa nähtiin maanantaina arviolta 100 000 kroatialaiskannattajaa.

Italia nousi lisäajalla Kroatiaa vastaan 1-1-tasatulokseen Mattia Zaccagnin maalilla. Kroatia keräsi kolmeen lohko-otteluun vain kaksi pistettä.

Kroatialla on vielä ohut sauma jatkaa pudotuspeleihin neljän parhaan lohkokolmosen joukossa, mutta joutuu odottamaan muiden maiden tuloksia.

LUE MYÖS!