Saksan maajoukkue aloitti kisat vahvasti voittamalla avausottelussaan Skotlannin selvin lukemin 5–1. Tulos ei jättänyt jossiteltavaa, ja vahvisti luottoa Die Mannschaftin mahdollisuuksiin kotikisoissaan.

Kaikilta osin ilta ei kuitenkaan mennyt aivan nappiin, vaikka voitto irtosikin. Itse ottelussa maalin laukonut luottopelaaja Niclas Füllkrug nimittäin tykitti jo alkulämmittelyjen aikana maalin takana istuneen saksalaiskannattajan sairaalaan, kertoo inFranken.de-julkaisu.

Lämmittelyissä Füllkrugin laukoma pallo lensi katsomoon, ja suoraan epäonnisen kannattajan käteen. Potkussa oli ytyä, sillä kannattaja jouduttiin kantamaan paareilla pois katsomosta tapahtuman seurauksena.

Fani ei kuitenkaan ollut tapahtumasta moksiskaan.

– Valitettavasti en voinut seurata peliä ensimmäisestä rivistä. Niclas Füllkrugin laukaus osui minuun lämmittelyn aikana. Jouduin sairaalaan, jossa valitettavasti todettiin murtuma, ”Füllkrugin uhriksi” nimetty mies kertoo Instagramissaan.

Hän ei halua kertoa loukkaantumisestaan enempää. Sen sijaan hän iloitsi Füllkrugin tekemästä maalista itse ottelussa.

– Lauloin hymnin muiden mukana paareilla maatessani. En tiennyt, pitäisikö nauraa vai itkeä. Valitettavasti jouduin luopumaan unelmastani olla paikalla avausottelussa. Mutta kuinka usein sitä pääsee kertomaan, että Fülle mursi käteni? hän sanailee.

Lohdutukseksi loukkaantumisestaan mies on saamassa ainakin Füllkrugin pelipaidan.

Tämänkaltainen onnettomuus oli Münchenin stadionilla aivan ennustettavissa. Sen vuoksi Bayern Münchenin kotipeleissä maalien taakse onkin asennettu verkot, jotka estävän tällaisten laukausten osumisen katsojiin. On epäselvää, miksi kyseiset verkot on poistettu EM-turnausta varten.

Lue myös