Paulo Dybala on edustanut AS Romaa kahden vuoden ajan.

Dybala siirtyi vapaana agenttina AS Romaan kesällä 2022. Dybalan sopimus Juventuksen kanssa oli päättynyt, eikä argentiinalaistähti päässyt yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

30-vuotias pallotaituri on osoittanut taitonsa myös AS Romassa, vaikka on tuttuun tapaan kärsinyt hyvin merkittävistä loukkaantumisongelmista. 77 otteluun on syntynyt 34 maalia ja 18 maalisyöttöä.

Dybalan nykyinen sopimus AS Roman kanssa kattaa vielä ensi kauden. The Athletic haastatteli Dybalaa, joka kertoi tavoitteistaan.

– Haluan voittaa. Olen ollut onnekas saatuani mahdollisuuden voittaa kaikki mahdolliset pokaalit. Joskus voitin ja joskus hävisin. Harmikseni olen hävinnyt eurofinaalit. En ole koskaan voittanut Mestarien liigaa tai Eurooppa-liigaa, mutta tavoittelen edelleen niiden voittamista. Haluan voittaa kaiken voitettavissa olevan AS Roman kanssa. Voittaminen ei ole tärkeää, vaan se on ainoa asia, joka merkitsee.

Dybala ei poissulkenut mahdollista siirtoa muihin maisemiin.

– Olen viettänyt 12 vuotta Italiassa. Minulla on kaikki tarvittava Italiassa ja olisi vaikeaa lähteä täältä, mutta luonnollisesti haluaisin tietää, miten pystyisin suoriutumaan La Ligassa tai Valioliigassa.

LUE MYÖS