Raphaël Varane on vapaa agentti.

Varane jätti Manchester Unitedin päättyneen kauden jälkeen. Varane edusti Manchester Unitedia kolmen vuoden ajan, mutta osapuolet eivät lopulta solmineet jatkosopimusta.

Gianluca Di Marzion saamien tietojen mukaan Como on tehnyt sopimustarjouksen Varanelle. Joukkueen apuvalmentaja Cesc Fàbregas on yrittänyt houkutella Varanea Comoon.

Di Marzio kertoo Varanen matkustavan ensi viikolla Comoon. Varane tutustuu reissullaan seuraan ja päättää samalla, siirtyykö hän lopulta Comon riveihin.

Varane on saanut tarjouksia myös MLS:stä ja kasvattajaseurastaan Lensistä, mutta on kiinnostunut jatkamaan uraansa Serie A:ssa.

Varane muistetaan parhaiten Real Madridista. Varane edusti Real Madridia vuodet 2011-21, ja juhli seuran kanssa neljästi Mestarien liigan voittoa. Varane voitti Ranskan kanssa maailmanmestaruuden kesällä 2018.

Como sijoittui päättyneellä kaudella toiseksi Serie B:ssä ja nappasi sitä kautta suoran sarjanousun Serie A:han.

Gianluca Di Marzio

@DiMarzio
#Varane la prossima settimana sarà a Como: incontro in programma con la società in compagnia degli agenti. A quel punto il difensore deciderà se accettare la corte del @Como_1907

LUE MYÖS