Steve Clarke myöntää, ettei Skotlanti ollut EM-kisojen avauksessa parhaalla tasollaan. Clarken valmentama miehistö kärsi perjantai-illan ottelussa murskaavan 1-5-tappion isäntämaa Saksan käsissä.

Skotlanti päästi kaksi maalia jo avauskaksikymppisellä, kun Florian Wirtz ja Jamal Musiala aloittivat Saksan maalitalkoot. Ongelmat syvenivät puoliskon lopussa Ryan Porteuksen ulosajon myötä. Kai Havertz teki rikkeestä seuranneesta rangaistuspotkusta kisaisäntien kolmannen maalin.

– Peli karkasi nopeasti käsistä. Me päästimme kolme maalia pikaisesti ja se ulosajo teki illasta vaikean. Sen jälkeen se oli vain vahinkojen minimoimista. Pojat tekivät toisella puoliskolla kaikkensa pitääkseen maaliluvut siedettävinä. Meidän täytyy jatkaa tästä illasta nyt eteenpäin, Skotlannin päävalmentaja Clarke kommentoi pettyneenä Independentin mukaan.

– En olen koskaan epäillyt pelaajiani. Se oli vaikea ilta, mutta me emme pelanneet tasollamme. Saksa oli erinomainen, emmekä saaneet jalansijaa. Pelaajat olivat pettyneitä ja tunsivat pettäneensä meidät.

Skotlanti kohtaa alkulohkossaan vielä Sveitsin ja Unkarin.

LUE MYÖS!