Ruotsi kunnioittaa tänään Zlatan Ibrahimovicin menestyksekästä uraa maajoukkueessa. Hyökkääjälegendaa juhlistetaan lauantain maaottelussa Serbiaa vastaan Tukholman Friends Arenalla.

Ruotsin jalkapalloliitto vahvisti Sportsbladetin mukaan jo kaksi viikkoa sitten otteluun peräti 47 000 myytyä lippua, kun Zlatania, 42, juhlistetaan panoksestaan maajoukkueessa. Hyökkääjä nähdään Serbia-ottelun jälkeen Friends Arenalla antamassa viimeiset kiitoksensa kannattajille.

Zlatan on 62 osumallaan Ruotsin maajoukkuehistorian maalitilaston ykkönen. Legenda päätti pelaajauransa kesällä 2023 AC Milanissa.

– Jos olisin pystynyt halaamaan heitä jokaista, olisin tehnyt sen. Ilman heitä tämä ei olisi ollut mahdollista. En olisi voinut olla tämän tason pelaaja ilman heitä. He ovat olleet uskomattomia koko tämän matkan ajan maajoukkueessa, Zlatan kiitteli kannattajia Ruotsin maajoukkueen sosiaalisessa mediassa.

– Olen halunnut antaa heille niin paljon takaisin kuin mahdollista. Olen kentän ulkopuolella tavallinen tyyppi, kuten muutkin. Kentällä halusin kuitenkin antaa heille rakkautta ja energiaa. Tarjota heille kokemuksen, jollaista he eivät ole koskaan nähneet. Uskon, että olen onnistunut tässä kaikessa, muuten meillä ei olisi tänään tätä.

Svensk Fotboll

@svenskfotboll
Hyllningen till de Blågula supportrarna. 💙💛 Vi syns ikväll, @Ibra_official ⏳

Zlatan pelasi maajoukkueurallaan 122 ottelua Ruotsin A-maajoukkueessa. EM-karsintaottelu Belgiaa vastaan viime vuoden maaliskuussa jäi hänen viimeisekseen.

LUE MYÖS!