FC Inter lähtee parantamaan kurssiaan maanantaina, kun joukkue kohtaa Veritas Stadionilla pelattavassa Veikkausliigaottelussa niin ikään edellisessä ottelussaan kontanneen IFK Mariehamnin. Turkulaisten perjantainen Haka-mittelö oli sellainen, mitä Inter-luotsi Job Dragtsma ei halua joukkueeltaan enää nähdä. Maanantaisessa IFK Mariehamn-ottelussa Interillä on hänen mukaansa kasvojen pesun paikka.

– Haka-peli oli joukkueelta surkein ottelu, minkä olen joukkueeltani koskaan nähnyt. Maanantaisessa ottelussa meidän pitää kääntää kurssi jälleen voitolliseksi ja vahvistaa sijoitustamme sarjataulukossa, sanoo Dragtsma seuransa kotisivuilla.

Maanantain ottelu on joukkueiden toinen kohtaaminen tällä kaudella. Kesäkuun tasaisen ottelun Inter onnistui kääntämään edukseen Timo Furuholmin ja Mika Ojalan maaleilla. Nyt edessä on kuitenkin uusi haaste, jossa kummankin joukkueen lähtökohdat ovat samantapaiset. Pääkäskijä tietää kuitenkin teesit voittoon.

– Kevään ottelu, jonka lopulta voitimme, oli tasainen. IFK:n lähtökohdat huomiseen peliin ovat vähän samat kuin meillä. Heillä on alla rökäletappio, jonka he haluavat varmasti kuitata. Meidän tehtävänä on siirtää heidän voittoaan seuraavaan otteluun. Organisoitu puolustuspelaaminen, laadukas ja tarpeeksi nopeatempoinen syöttöpeli ja pallottomien pelaajien aktiivinen liike luovat pohjan pelaamisellemme. Jos nämä asiat toimivat, niin saamme kurssimme käännettyä, lupaa Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat maanantaisessa IFK-ottelussa polvivaivaiset Maxi Asis, Kalle Parviainen ja Daniel Osinachi. Katsomon puolelta peliä joutuu seuraamaan myös yhden ottelun pelikieltoaan sovitteleva Federico Scoppa.

Katso Dragstman mietteet vielä videolta://