Teemu Pukin ja saksalaisen FC Schalke 04:n sopimus sai sinetin vihdoin keskiviikkona. Pukin lisäksi tyytyväisyyttä säteilivät myös HJK:n urheilujohtaja Tuomo Saarnio ja pääomistaja Olli-Pekka Lyytikäinen, joka ei kertonut täsmällistä kauppasummaa. Suomen mittakaavassa puhutaan kuitenkin valtavasta euromäärästä.

– Olemme seurassa erittäin ylpeitä, että Teemu siirtyy Bundesliigan yhteen parhaimmista joukkueista. Toivomme hänelle paljon onnea ja loistavaa tulevaisuutta Schalkessa, Saarnio sanoo HJK:n sivuilla.

– Hyvä juttu, että tämä saatiin maaliin. Tässä on sellainen hässäkkä ollut viimeiset 1,5 vuorokautta, että nyt voi hengähtää hetken, Lyytikäinen sanoi Iltalehdelle.

Lyytikäisen puheista päätellen, mies seuraa ainakin tiiviisti foorumeita. Joka tapauksessa Klubin osuus Pukin siirrosta tulee olemaan miljoonaluokkaa.

– Futisforumin keskusteluissa puhutaan saludoista, kun emme siirtosummaa julkista, mutta Sevillan osuuden jälkeenkin me saamme selvästi yli miljoonan. Se on erittäin merkittävä summa. Taloudellinen tilanteemme parani kertaheitolla mittavasti, Lyytikäinen jatkaa Iltalehdelle.

//