VPS koki karvaan kotitappion sunnuntaina, kun MYPA haki pisteet lukemin 1-2. Vepsun vastuuvalmentaja Petri Vuorinen totesi joukkueensa kotisivuilla, ettei miehistö päässyt maalipaikoille ajoittaisesta pallonhallinnasta huolimatta.

– Ensimmäisen puoliajan aikana ja toisen alussa pystyimme pitämään palloa, mutta sen ei pidä olla itseisarvo. Sen hallinnan pitää myös tuottaa jotain, ja sitä se ei tehnyt. Kun peli kestää 90 minuuttia, haluan, että pystymme pitämään palloa ja syöttelemään. Pelaajat nauttivat siitä, minä nautin siitä. Mutta pitää mennä myös nopeammin ja suoraviivaisemmin kohti vastustajan rangaistusaluetta.

Vepsun ainoan maalin tehtaillut Antonio Inutile jäi kaipaamaan parempaa syöttöpeliä.

– Huonoa syöttöpeliä meiltä tänään ja huono matsi. Toisella puoliajalla saatiin tasoitus, ja heti perään MYPA pääsi taas johtoon. Totta kai jouduimme avaamaan pakkaa, ja tuli tosi pahoja vastahyökkäyksiä. Olisi vain pitänyt siirrellä paremmalla laadulla palloa maassa ja pyrkiä pelaamaan laitojen kautta, siellä olisi tilaa ollut. Nyt emme oikein onnistuneet siinä.

//