FC Honka lähtee tosissaan kukistamaan ylivoimaisessa sarjajohdossa olevaa HJK:ta. Espoolaisten pääkäskyttäjä Mika Lehkosuo tietää mitä on tulossa – Sonera Stadiumin tekonurmi antaa lähtökohtaisesti Klubille pienen edun.

– Tämä on meille haaste: pitää sopeutua alustaan nopeasti ja saada myös oma syöttöpelimme kulkemaan. Emme voi pelkästään juosta perässä, silloin tulee vaikeuksia. HJK on ollut aika suvereeni omalla kotikentällään – ja kotialustallaan. Pitää nyt mennä tekemään sinne pieni poikkeus sarjaan, Lehkosuo sanoo Hongan sivuilla.

Hongalla oli mainio tappioton putki HJK:ta vastaan ennen kuluvan kauden alkupuolella kotona kärsittyä 0-2-tappiota. Siinäkin ottelussa pelinhallinta oli suhteellisen selvästi espoolaisilla.

– Emme ole unohtaneet sitä tapaa, jolla HJK meidät keväällä voitti. Hän käänsivät pelin todella hyvin hyökkäykseen ja puolustivat erittäin tiiviisti. Nuo kaksi asiaa hyvin tehtynä riittivät silloin kolmeen pisteeseen, vaikka kenttäpeliä hallitsimmekin me. Nyt pelin luonne on varmasti toinen. Emme varmasti pysty pitämään palloa nyt 60 prosenttia, meidän pitää puolestaan onnistua niissä asioissa, joissa HJK onnistui viimeksi, Bana lopettaa.

//