IFK Mariehamn kärsi maanantaina liigahistoriansa kuudennen tappion FC Interille. Maarianhaminalaisten vastuuvalmentajan Pekka Lyyskin mukaan, 0-2-tappioon vaikutti Jarkko Värtön ensimmäisen puoliajan ulosajo.

– Mielestäni tuomarin pitäisi olla täysin varma antaessaan punaisen kortin. Värttö ei välttämättä ollut viimeinen mies, vaan maalin ja pallon välissä, eikä näin viimeinen mies. Mielestäni Ojala myös liukastui siinä tilanteessa. Peli oli siinä kohtaa ohitse, kun jouduimme vajaalle. Pelasimme siihen mennessä kohtuullisesti ja saimme luotua pari vaarallista maalipaikkaa, Lyyski harmitteli pelin jälkeen Veikkausliigan verkkosivuilla.

IFK Mariehamnin ahdinko kasvoi entisestään, sillä yhdeksästä viimeisestä liigapelistä se on voittanut ainoastaan yhden. Kyseessä oli neljäs peräkkäinen tappio ja samalla neljäs matsi, jossa IFK Mariehamn ei ole tehnyt maaliakaan.

//