Suomen A-maajoukkueen ja Malmön puolustaja Markus Halsti syötti joukkueensa ainoan maalin keskiviikkona Mestarien liigan ottelussa Dinamo Zagrebia vastaana. Malmö hävisi kuitenkin 1-4, mikä asettaa kovan haasteen ensi viikon kotiotteluun. Halsti sai oman osansa yleisöltä kolikon muodossa.

– Tunnelma oli stadionilla mahtava, vaikka katsomo on kaukana kentästä. Huutoa oli paljon ja oli kiva pelata. Tosin kulmatilanteessa tuli kolikostakin päähän. Ei siinä kummempaa sattunut, mutta ihmetytti miten katsomosta pystyi heittämään kolikon varmaan 40 metrin päähän, Halsti nauraa OrsaSportille.

– Peli alkoi jo meidän kannaltamme huonosti. Teimme virheen ja kotijoukkue teki jo viiden minuutin kohdalla johtomaalin. Tasoitus nosti taas toiveita. Sain annettua syötön laitalinkillemme, joka teki varmasti maalin. Se nosti toiveita. Vierasmaali oli kova juttu. Lukemiksi tuli kuitenkin 4-1 ja meille jäi todella iso työ toiseen otteluun.

//