A-maajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen valitsi 23 pelaajaa EM-karsintaotteluihin Moldovaa ja Hollantia vastaan. Alexei Eremenko juniorin poissaolo ihmetytti suomalaisia futisfanaatikkoja, sillä kuuluuhan ”Losa” eittämättä parhaimmillaan Huuhkajien avainpelaajiin. Mixulla oli perjantain infotilaisuudessa selitys pallotaiturin poissaololle.

– Alexei Eremenko juniorilla on pieniä vammoja, eikä hän ole pystynyt pallon kanssa tekemään niin paljoa töitä. Hän on koko ajan harjoitellut Jaron kanssa ja on muuten kunnossa, mutta polven kanssa on jotain pientä ollut. Katsottiin yhdessä, että hän jää sivuun ja hoitelee vammoja.

Losan lisäksi loukkaantumisten listalla on muitakin maajoukkueessa esiintyneitä pelaajia, joita Mixu kävi läpi.

– Meillä on 23 pelaajaa listalla ja joitakin muutoksia on tullut edellisestä pelistä. Ville Jalasto on loukkaantunut ja hänellä on nivusleikkaus edessä. Jukka Lehtovaaralla on takareisivamma ja hän joutuu myös leikkaukseen.

//