KuPS lähtee perjantaina Hakaa vastaan hyvistä lähtökohdista, sillä joukkue keräsi viime viikon otteluistaan kotivoiton ja vierastasapelin. Positiivista on myös se, että loukkaantuneina olleita pelaajia alkaa myös vähitellen palata takaisin kokoonpanoon. Kuopiolaisten tähtihyökkääjä Dickson Nwakaeme on jälleen pelikunnossa ja keskikenttäpelaaja Patrice Ollo harjoittelee joukkueen mukana.

– Voitto on tavoitteenamme perjantaina. Suunnilleen sama porukka on nyt pysynyt kasassa ja joka peliin on tullut pelaajia takaisin mukaan sairastuvalta. Miikka Ilo tuli edelliseen peliin, nyt tulee Dickson ja Ollokin on tulossa vähitellen mukaan. Hyviä merkkejä on paljon ilmassa, KuPS-käskyttäjä Esa Pekonen kertoo seuransa kotisivuilla.

– Kova vääntö tulee jälleen. Haka pelaa kurinalaisesti ja tiiviisti ja on pelannut tällä kaudella vahvasti. Meidän kaksi edellistä otteluamme ovat olleet hyviä taistelupelejä ja joukkueen taisteluilme on hyvä. Hyökkäyspeliin me tarvittaisiin hieman rauhallisuutta lisää, Pekonen pohtii.

Haka-ottelussa eivät pelaa keskikenttäpelaajat Petri Oravainen ja Patrice Ollo, puolustaja Pietari Holopainen sekä hyökkääjät Antti Hynynen ja Paulus Roiha.

//