HJK:ssa jo pitkään vahvoja otteita esittänyt Rafinha saattaa suunnata pian ulkomaille. Ilta-Sanomien mukaan Klubi-miehistön avainpuolustaja on joka tapauksessa seuraava, jonka HJK todennäköisesti myy ulkomaille.

Samainen lähde väittää, että belgialainen Ghent on jo aiemmin halunnut Rafinhan, mutta silloin HJK hylkäsi belgialaisseuran tekemän 200.000 euron tarjouksen. Jos summa pitää paikkansa, olisi se naurettavan halpa hinta Rafinhan tasoisesta laitamenijästä.

– Kieltämättä Rafinha on konkreettisesti lähimpänä siirtoa. Mutta en voi vahvistaa asiaa, koska sopimusta ei vielä ole, HJK:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen sanoo Ilta-Sanomissa.

Rafinhan lisäksi vientiä on varmasti myös Teemu Pukilla, joka nakutti yhteensä kolme maalia FC Schalke 04:n verkkoon Eurooppa-liigan matseissa. Lisäksi tapetilla on tällä kaudella läpilyönnin tehnyt Alexander Ring ja jo lähtötelineissä ollut Dawda Bah.

//