Vaisun alkukauden pelannut VPS lähtee hakemaan toista peräkkäistä voittoa JJK:n kustannuksella. Päävalmentaja Petri Vuorinen hakee joukkueensa kanssa ehjää suoritusta.

– Lähdetään liikkeelle siitä, että tehdään ehjä peli ja pelataan sillä tasolla millä pystytään koko 90 minuutin ajan. Silloin voiton todennäköisyys on paljon isompi. Jokainen pelaaja keskittyy omaan pelitehtäväänsä ja osaansa koko joukkueessa, Vuorinen sanoo VPS-sivuilla.

Vastuuvalmentaja tietää JJK:n vahvuudet ja videot ovat olleet ahkerassa käytössä. Pelikirjan nuotit ovat selvillä.

– Heillä on hyviä laitapelaajia, jotka haastavat, liikkuvat laajalla säteellä ja etsivät tilaa pelata. Ylhäältä löytyy fyysisyyttä. Kova pala purtavaksi meidän koko joukkueellemme, ettei päästetä heitä maalintekotilanteisiin. Olemme katsoneet pelejä nauhalta ja löytäneet juttuja, joita olemme tehneet paremmin ensimmäisillä puoliajoilla. Pitää vain jaksaa tehdä niitä yhtä hyvin toisella puoliajalla. Välillä voimme vähän myös rauhoittua ja pelata yksinkertaisemmin.

//