Suomen A-maajoukkue taisteli Hollantia vastaan EM-karsintaottelussa Olympiastadionilla. Huuhkajat pelasivat kurinalaisesti huippumaata vastaan, mutta joutui taipumaan oranssipaidoille 0-2-lukemin.

Kevin Strootman iski Hollannin avausmaalin puolen tunnin kohdalla. Suomi joutui pelaamaan viimeisen puolituntisen vajaamiehisenä Perparim Hetemaj´n saatua ulosajon, ja lopulta ottelun lisäajalla ylivoimalla pelanneen Hollannin Luuk de Jong niittasi vieraiden toisen maalin Suomen maalia vartioineen Lukas Hradeckyn taakse.

Suomi – Hollanti 0-2 (0-1)
0-1 Kevin Strootman (29)
0-2 Luuk de Jong (90)

Suomi: Lukas Hradecky, Kari Arkivuo, Joona Toivio, Niklas Moisander, Petri Pasanen (78. Jukka Raitala), Roman Eremenko, Perparim Hetemaj (60. ulosajo), Alexander Ring, Kasper Hämäläinen, Teemu Pukki (61. Mika Väyrynen), Mikael Forssell (86. Daniel Sjölund).

//