Suomen Cupin ratkaisijan viitan otti harteilleen suomalaisen jalkapalloilun legenda Jari Litmanen. Pitkä keskityspallo ajautui Litmaselle 20 metriin ja Litti laukoi upean pomppivan kudin alanurkkaan jatkoajan puolessa välissä.

Litmanen teki maalin myös vuoden 1992 finaalissa. Nyt 19 vuoden tauon jälkeen Kuningas pääsi taas maalin makuun ja juhlimaan cup-mestaruutta.

– Se on aina hieno onnistua cupin finaalissa. Ne ovat aina erilaisia tapahtumia kuin normaalit pelit. Maaleja ei voi keskenään verrata. Vuonna 1992 olin urani alkutaipaleella ja se oli ensimmäinen kunnon voitto miesten tasolla. Siitä se kaikki sitten lähti oikeastaan liikkeelle, Litmanen sanoo cupin sivuilla.

– Nyt tässä pelataan viimeisiä finaaleja omalla uralla. Tuskin olen enää 19 vuoden päästä ainakaan cupin finaalissa mukana.

//