Ykkösliigan Oldhamin kanssa loppukauden sopimuksen tehnyt Shefki Kuqi on nimetty 17 pelaajan ryhmään, joka kohtaa Huddersfieldin lauantaina. Odotettavissa siis on, että Suomen ex-maajoukkuekärki debytoi uudessa seurassaan. Ottelun aattopäivänä Kuqi puhkuu tuttuun tyyliin itseluottamusta, jota ei kaikilta pelaajilta löydy.

– Keskushyökkääjä elää maaleistaan. Olen tehnyt maaleja, kun olen päässyt pelaamaan säännöllisesti. Minulle se ei ole mitään uutta. Maalintekoa seuraavana päivänä istun alas ja mietin, olisinko voinut tehdä jotain paremmin?

Aika moni yllättyi, kun Kuqi sai Valioliigan Newcastleen sopimuksen viime sesongilla. Kuqin huikea ura on sisältänyt useita brittiseuroja ja Newcastle oli miehelle luonnollinen jatkumo.

– Toistaiseksi en kadu mitään urallani. Viime kauden Newcastle-siirto oli yllätys monelle, mutta ei minulle. Tiedän, mihin pystyn, Kuqi sanoo Oldham Chroniclelle.

//