Mitalikamppailun mielenkiintoisin mittelö käydään tänään Turussa, jossa kotijoukkue TPS kohtaa JJK:n.

JJK-kärki Lasse Linjalalla on näytön paikka. Koko talvi- ja alkukauden sitkeän rasitusvamman takia menettänyt Linjala on jäänyt liigassa varsin vähille minuuteille, mutta saa Babatunde Wusun pelikiellon ja Mikko Hyyrysen loukkaantumisen myötä näyttöpaikan kovimmassa mahdollisessa raossa.

– Veikkaan, että pelin alku on aika varovaista, kun kumpikaan ei halua antaa ensimmäistä maalia vastustajalle. Mutta molemmille tulee ihan varmasti tilaisuuksia voittaa ottelu, ratkaisu on siinä kumpi hyödyntää omat paikkansa. Varmasti tulee hyvä matsi, ja panoksethan on tässä vaiheessa kautta jo aika kovat, Linjala sanoo JJK:n verkkosivuilla.

”Voi olla totuttelemista alkuun”

Päävalmentaja Kari Martosen mukaan Linjalan peliaika on jäänyt vähiin siitä yksinkertaisesta syystä, että vastuuta saaneet hyökkääjät ovat pelanneet niin hyvin. Linjalan treeni-isku on vakuuttanut päävalmentajan.

– Olen ollut viimeksi avauksessa viime syksynä karsintapelissä Viikkareita vastaan, joten siitä on aikaa. Voi olla totuttelemista alkuun. Mutta kyllä mä futista osaan pelata, joten eiköhän se sieltä selkärangasta tule. Muuten olen parhaassa kunnossa mitä ikinä, pelejä vain ei ole alla.

//