Huuhkajien keskikenttäpelaaja Mika ”Väykkä” Väyrynen on päässyt maistamaan englantilaista fanikulttuuria Leedsissä. Plakkarissa on muutama peli, joissa Väyrynen on juossut vaihdosta kehiin – helmenä liigacupin matsi suurseura ManUa vastaan.

Väykkä sanoo olevansa tyytyväinen, että päätyi Leedsiin eikä päätökseen vaikuttanut maajoukkuekaveri Mikael Forssell.

– Olen todella iloinen, että tulin tänne. Joukkue, kaverit ja fanit ovat loistavia. Minun täytyy vain päästä hyvään kuntoon. Tämä on perinteinen seura ja se auttaa, kun sinulla on tuttu kaveri täällä, mutta sillä ei ollut mitään vaikutusta minun valintaani, Väyrynen sanoo Leedsin verkkosivuilla.

– En ole pelannut niin paljon viime kuukausina, vain kaksi maajoukkuepeliä, mutta minun täytyy vaan harjoitella kovaa. Tottakai meidän päätavoite on nousta Valioliigaan.

//