Niklas Moisanderin seurajoukkue AZ Alkmaar harkitsee Niki Mäenpään palkkaamista. AZ:n valmentaja Gertjan Verbeek on huolissaan seuran maalivahdin Joey Didulican tilanteesta – aussivahti kärsii niskavaivoista ja on lisäksi kotimaassaan perhesyiden takia. Didulicalle haetaan korvaajaa ja Mäenpää on tässä erittäin vahvoilla.

– Hänen (Didulica) piti tulla takaisin elokuun lopulla, mutta nyt se näyttäisi menevän lokakuun puoleenväliin. Yritämme saada häneen yhteyttä, jotta tiedettäisiin, missä mennään. Hänen sopimuksensahan päättyy kuluvaan kauteen, joten meidän täytyy puhua hänen kanssaan lähitulevaisuuden lisäksi myös pitkällä tähtäimellä, Verbeek sanoo De Telegraafille.

Neljä A-maaottelua torjunut Mäenpää on ollut AZ:n testissä jo muutaman viikon. Aiemmin Willem II:n riveissä palloja poiminut Mäenpää hakee nyt uutta nostetta uralleen, jota ovat varjostaneet loukkaantumiset.

//