Kalmarin oikean puolen puolustajat missaavat viikonlopun Malmö-pelin, kun Emin Nouri on loukkaantunut ja Mattias Johansson pelikiellossa. Valmentaja Nanne Bergstrand laittanee suomalaistoppari Paulus Arajuuren paikkaamaan edellämainittuja herroja.

– Se on todella mukavaa, kun saa olla tukemassa hyökkäyksiä, sanoo Arajuuri Fotbollskanalen.se-sivustolla.

Keskiviikkona Bergstrand laittoi Arajuuren pelaamaan 70 minuuttia oikean pakin paikalla, kun Kalmarin U21-joukkue pelasi Brommpojkarnan vastaavaa ryhmää vastaan. Arajuuri pelasi lupauksia herättävästi ja nyt näyttää, että suomalainen aloittaa tuolla paikalla myös viikonlopun Malmö-pelissä.

”Ihan outo juttu tämä ei ole”

– Alussa oli vähän vaikeaa, mutta sen jälkeen peli rupesi luistamaan. Veikkausliigassa aina silloin tällöin korvasin poissaoloja laitapakkina, joten ihan outo juttu tämä ei ole.

Entä mitä mieltä Arajuuri on itse mahdollisuuksistaan päästä huseeraamaan oikeana puolustajana?

– …sitä voitte miettiä, mutta aika todennäköistä se on.

//