Haka ja IFK Mariehamn tasasivat maanantaina pisteet Veikkausliigassa. Kotijoukkueen ainoan maalin tehtaili Pekka Sihvola jo 15. minuutin kohdalla – Hakan tämän kauden parhaalla maalinsylkijällä oli saumoja useampaankin osumaan, mutta tällä kertaa pallo ei pomppinut maalin merkeissä.

Kaiken kruununa Sihvola pääsi matsissa jopa läpiajoon, mutta IFK:n maalivahti Josh Wicks torjui Sihvolan lähentelyt.

– Minulla oli kaikki maailman aika ja tila. Katsoin kohdat mistä laukoa, mutta maalivahti oli ylittämätön vuori. Vähän pallo minulta pomppasi, mutta ei se mikään selitys ole, Sihvola miettii Valkeakosken Sanomille.

– Maalinteko ei ole niin yksinkertaista, mutta minulla pitäisi tilanteisiin nähden olla tuplaten osumia plakkarissa. Kuten nytkin nähtiin, meillä oli mahdollisuudet täyteen pistepottiin, eli voisimme olla sarjassa ylempänäkin. Joukkue uskoo itseensä edelleen.

//