Lähes varmalla Suomen mestari HJK:lla on mielenkiintoinen viikko käynnissä. Klubi lämmittelee ensin VPS:n kanssa keskiviikkona liigassa ja sitten se pelaa pytystä Suomen Cupin finaalissa KuPSia vastaan lauantaina. Kinkerit jatkuvat seuraavana keskiviikkona, kun HJK kohtaa kotonaan Jaron. Edessä on siis todelliset pelaajien juhlapäivät.

Liigassa eroa kakkosena tulevaan Interiin on edelleen 16 pistettä kun pisteitä on jaossa kokonaisuudessaan 24. HJK-hyökkääjä Aksel Pelvas kertoo, että tilanteen merkittävyys kyllä tiedostetaan joukkueessa mutta sen pohtimiseen ei laiteta turhaa energiaa.

– Se on varmaa, että aliarvioimiseen ei tule olemaan tippaakaan varaa. VPS on nimekäs joukkue, josta löytyy niin taitoa kuin asennettakin. He tulevat Soneralle varmasti kovalla halulla. Tilanne on sellainen, että olemme vakaasti päättäneet edetä peli kerrallaan ja napsia täysiä pistepotteja parhaalla mahdollisella asenteella, Pelvas sanoo HJK:n verkkosivuilla.

//