Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki pelaa parhaillaan ensimmäisen virallisen ottelunsa FC Schalke 04:n riveissä. Suomalaiskärki on kello 19 Suomen aikaa alkaneessa ottelussa aloituskokoonpanossa.

Valmentaja Ralf Rangnickin matkustaessa ykkösmiehistön kanssa torstaiseen Euroopan liigan otteluun Steaua Bukarestia vastaan, Pukki osallistuu European Talents Tournament (ETT) -nimiseen turnaukseen Schalken väreissä. Suomalaiskärki ei ole Euroopan liigan lohkovaiheessa edustuskelpoinen, koska pelasi kilpailussa jo HJK:n miehenä.

Gelsenkircheniläisten ETT-miehistö koostuu parista ykkösmiehistön pelaajasta, jotka eivät matkusta Bulgariaan. Joukkueen runko on rakennettu nuorista U23-, U19- ja U17-joukkueista. Ryhmä kohtaa parhaillaan belgialaisen SC Charleroin. Muut turnauksen joukkueet ovat Saksasta ja Benelux-maista.

Päivitys ottelun kulusta:

* Kun noin 25 minuuttia ottelusta on pelattu, Pukki teki joukkueensa 2-0 osuman. Hetkeä aiemmin 0-0 tilanteessa suomalainen oli ehtinyt munata rangaistuspotkun vastustajan maalivahdin onnistuessa torjunnassaan.

* Tilanne on nyt jo 3-0. Pukin vapaapotkun jälkimainingeissa Schalke sai pallon verkon perukoille.

* Schalke johtaa jo 4-0. Tällä kertaa kyseessä oli niin sanottu pukiton osuma…

* Puoliaika. Tilanne yhä 4-0.

* Pukki 5-0!!!

* Loppulukemat viime hetkellä 6-0, maalintekijänä Pukki!!!

Lue SuomiFutis.com-sivuston ottelu-uutinen täältä!

//