Helsingin Jalkapalloklubin kaksi Euroopan liigan karsintaottelua FC Schalkea vastaan osoittivat saksalaisseuran puolustuksen haavoittuvaisuuden. Vastaavaan alakerran repeämiseen gelsenkircheniläisillä ei ole varaa, mikäli he aikovat kunnialla selvitä sunnuntain kotipelistä FC Bayern Müncheniä vastaan.

Torstaina joukkue pelasi Euroopan liigassa maalittoman tasapelin Steaua Bukarestin vieraana. Schalke-luotsi Ralf Rangnick näkeekin edistystä tapahtuneen sitten helsinkiläisten kohtaamisen.

– Emme antaneet vastustajalle yhtään maalipaikkaa. Osoitimme siten, että olemme ottaneet HJK-pelistä opiksemme, luotsi iloitsee seuransa kotisivuilla.

– Sunnuntaina on tärkeää pitää puolustuspelaaminen kunnossa ja lisäksi käyttää omat maalipaikkamme paremmin kuin Steauaa vastaan, Rangnick jatkoi.

Sunnuntainen kotipeli Münchenin ylpeyttä vastaan saattaa olla samalla suomalaishyökkääjä Teemu Pukin debyyttiottelu Bundesliigassa. Seuraamme kamppailuatarkoin, sillä sivustomme avustaja on paikan päällä Veltins-Arenalla.

//