Saksalaisseura FC Schalke 04:n hyökkääjä Teemu Pukki on SuomiFutis.com-sivustolle antamassaan haastattelussa luottavaisin mielin, että sunnuntaisessa kovassa kotipelissä FC Bayern Müncheniä vastaan saattaa aueta peliaikaa.

– On olemassa mahdollisuus, että voi hyvinkin tulla debyytti (Bundesliigassa). En tosin ole edelleenkään ehtinyt treenata joukkueen kanssa montaa kertaa, koska viikolla oli muulla ryhmällä Euroopan liigan ottelu, suomalaiskärki arvelee.

Pukki pamautti keskiviikkona kolme maalia belgialaisen Charleroin verkkoon Schalken U23-miehistön mukana.

– Eiköhän valmentaja ole jutellut tuosta ottelusta jonkun kanssa. Vastustaja oli tosi heikko ja peli huonotasoinen. Kuitenkin kolme osumaa osoittaa, että olen onnistunut, suomalainen alleviivaa.

//

Pukki katkaisemaan FC Bayernin hurjan putken?

Schalken sunnuntainen vastus on kovin mahdollinen. FC Bayernilla on meneillään seitsemän ottelun voittoputki hurjalla maalierolla 21-0, kun listaan huomioidaan myös matsit Mestarien liigassa.

Müncheniläiset herättävät aina tunteita saapuessaan kylään. Nyt lämpöä ottelun alla on nostettu myös Schalken viime kauden veskarin Manuel Neuerin paluulla.

– Tämä on iso peli, varmasti isoin heti Dortmund-kohtaamisten jälkeen, Pukki muistuttaa.

Suomalaishyökkääjä sai sopimustarjouksen Schalkelta ammuttuaan Euroopan liigan karsinnoissa kolme maalia saksalaisten verkkoon. Bayern München on Bundesliigan tunnetuin seura vastaavanlaisesta ostopolitiikastaan. Hymyssä suin on siis esitettävä Pukille seuraava kysymys:

Nyt sitten Bayernia vastaan kolme maalia ja sen jälkeen odottamaan sopimustarjousta Münchenistä?

– No ei. Yritän päästä pelikentälle ja antaa parhaani. Se on ensimmäinen tavoite, Pukki naurahtaa.

SuomiFutis.com-sivuston avustaja on sunnuntaina Veltins-Arenalla raportoimassa Pukin mahdollisesta debyytistä Bundesliigassa.

//