Kuopion Palloseuran hyökkääjä Ilja Venäläinen paukutti sunnuntaisessa VPS-ottelussa uransa ensimmäisen hattutempun liigassa. KuPS voitti vaasalaiset 4-2.

Kahden liigamaalin matseja Venäläisellä oli aiemmin peräti neljä, mutta nyt mies onnistui vihdoin knallin arvoisesti. Itse asiassa tasan kymmenen vuotta sitten Venäläinen oli ensimmäisen kerran hattutempun kimpussa tehtaillen samaisen VPS:n verkkoon kaksi maalia kuopiolaisten hakiessa makean 5-1 voiton Vaasasta.

– Ykkösessä olen tehnyt hattutempun ja nyt keväällä Liigacupissa myös, Veikkausliigassa tämä oli sen sijaan ensimmäinen. Tarjoilu oli tänään todella hyvää ja mukava oli juosta vastustajan maalille, kun tuollaisia loistopalloja sinne tuli. Noista paikoista olisi voinut tehdä vaikka enemmänkin maaleja, Venäläinen sano KuPS:n verkkosivuilla.

– Yhdeksän maalia on nyt koossa ja toivottavasti tahti kiihtyy jatkossa. Ollo antoi tänään loistosyötön 3-1-maaliin. Uusi hyökkääjä Fikru Lemessa vaikuttaa todella hyvältä pelaajalta. Hän on tosi yritteliäs, juoksi hyvin ja suojasi palloa. Kiva oli tänään hyökätä.

//