FC Inter mittelee tänään hopeamitaleista Hakaa vastaan. Tilanne on herkullinen, sillä voitolla turkulaiset venyttäisivät eron jo seitsemään pisteeseen takana kyttääviin joukkueisiin.

Turkulaisten hollantilaiskäskijä Job Dragtsma seurasi tarkkana sunnuntaisia pelejä, joissa pelattiinkin sopivasti ristiin.

– Vaikka emme onnistuneet voittamaan Pietarsaaressa, niin meillä on jälleen hyvät mahdollisuudet ottaa iso askel kohti hopeamitalia – kiitos sunnuntaisten otteluiden tulosten. Tavoitteena on hyvällä pelillä voittaa Haka ja ottaa tuo askel, sanoo Dragtsma seuransa verkkosivuilla.

Inter pääsee vahvalla ryhmällä illan koitokseen.

– Hakalla on tietysti ollut yksi päivä enemmän aikaa palautua edellisestä ottelusta. En ole kuitenkaan kovin huolissani tämän asian suhteen, sillä meillä on oikeastaan kaikki pelaajat käytettävissä, joten saamme varmasti iskukykyisen joukkueen kentälle maanantaina.

//