JJK:n edustusjoukkueen toimintaa pyörittävä osakeyhtiö JJK Keski-Suomi Oy julkisti kuluneella viikolla tuottohakuisille sijoittajille suunnatun uuden ainutlaatuisen sijoitustuotteen nimeltä JJK Pelaajapörssi.

– JJK:lla on riveissään lukuisia pelaajia joilla on mahdollisuus edetä urallaan kansainvälisiksi ammattilaisiksi. Pelaajapörssissä JJK myy sijoittajille tulevaisuuden siirtokorvaustuottojen odotusarvoa ja tuottosuhde on määritelty sijoittajien kannalta erittäin houkuttelevaksi, JJK Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen taustoittaa uutukaista sijoitustuotetta JJK:n verkkosivuilla.

JJK Pelaajapörssi avattiin virallisesti perjantaina 21. lokakuuta pidetyssä infotilaisuudessa ja osuudet ovat käyneet kovaa vauhtia kaupaksi jo viikonlopun aikana.

– Nyt sunnuntaina puoliltapäivin Pelaajapörssiin oli tullut sijoituksia jo 105.000 € arvosta. Nykyisen 12 pelaajan sijoituskorin maksimiarvo sijoittajille on 150.000 €, joten enää 45.000 € mahtuu sisään ja sitten paketti laitetaan kiinni, Vesalainen jatkaa.

//