Kaikki ennusmerkit viittaavat siihen, että Leedsin suomalaiskaksikko Mikael Forssell ja Mika Väyrynen nähdään seurajoukkueensa avauskokoonpanossa lähiaikoina.

Leeds pelaa tästä päivästä lähtien todelliset härkäviikot, sillä 23 päivän aikana kalenterissa on peräti seitsemän sarjapeliä. Leedsillä on onneksi laaja pelaajarinki, jota manageri Simon Grayson sanoo kierrättävänsä ahkerasti.

– Pelaajat saavat mahdollisuutensa ja kovinkaan moni ei pelaa kaikkia minuutteja seuraavien kolmen viikon aikana. Fyysisesti se on vaikeata. Monen hyvän pelaajan on oltava kärsivällinen, mutta olen kertonut heille tämän. He saavat mahdollisuuksia, Grayson muotoilee ennen tänään pelattavaa Doncaster-peliä Yorkshire Evening Postille.

Forssell on päässyt tähän mennessä neljästi vaihdosta sisään Leedsin Championship-matseissa, kun taas Väyrysen kontolla on kaksi merkintää vaihdosta peliin.

//