JJK jatkaa mitalijahtia lauantaina Jaron vieraana Pietarsaaressa.

JJK-leiristä kuuluu kauden kolmanneksi viimeisen kierroksen alla vaihteeksi erittäin hyviä uutisia.

– Kaikki pelaajat ovat Okkosta ja Szerovayta lukuun ottamatta pelikunnossa ja käytettävissä lauantaina. Positiivinen ongelma pitkästä aikaa, kun täytyy jättää pelaajia 18 ulkopuolelle, päävalmentaja Kari Martonen toteaa JJK:n verkkosivuilla.

Niin Jani Virtanen, Mikko Hyyrynen, Tamás Gruborovics kuin lähes koko kauden missannut keskikenttäpelaaja Eero Kortekin ovat näin käytettävissä. Tilanne on herkullinen Martosen näkövinkkelistä, vaikka miesten pelikunto asettaakin aina pienen kysymysmerkin.

”Pelikunto on arvoitus”

– Vammojen puolesta kaikki ovat kunnossa, mutta on tietenkin toinen asia millaisessa pelikunnossa kukin tauon jälkeen on.

JJK:n haaveissa on mitali ja eurokentät. Martosen mukaan miehistöllä on nälkää.

– Tässä on nyt edessä viimeinen rypistys, kun viikon sisällä pelataan kolme peliä. Jaro on todella haastava vastustaja, mutta joukkue vaikuttaa nälkäiseltä. Sieltä tulee halukkaita pelaajia mukaan, on varmasti vaikea seurata näitä pelejä sivusta, ja halu näyttää on nyt kova, Martonen toteaa.

//