Suomi hävisi jalkapallon EM-karsintaottelussa Ruotsille 1-2. Paremmalla viimeistelyllä Suomi olisi voinut voittaa ottelun, sillä maalipaikkoja Suomi loi selvästi enemmän. Ruotsi oli yllättävänkin vaisu ja sitä mieltä oli Suomen kapteeni Niklas Moisanderkin.

– Odotin paljon kovempaa esitystä Ruotsilta. En tiedä veikö sää, vai mikä vei niiden pelihalut. Ja täytyy sanoa, että me pelattiin niin hyvin, ettei ne tienneet, mitä olisivat tehneet meidän pelin kanssa. Mutta kyllä ne oli vaisumpia, mitä mä odotin, kommentoi Moisander Sport Contentille.

Moisanderin mukaan hyvä peliesitys ei lohduttanut Suomen joukkuetta.

”Oltiin kaikki aika maassa”

– Me ollaan kaikki ammattilaisia. Jos hävitään, ei kukaan voi olla tyytyväinen. Oltiin kaikki aika maassa. Kaikki ymmärtää, että oli hyvä peli, mutta ei se lohduta. Nää pelit pitää pystyä kääntämään, että saadaan tasureita ja voittoja.

Suomi päättää EM-karsinnat ensi tiistaina Budapestissa, missä vastassa on Unkari.

– Siinä ei hirveesti ole pelattavaa kenelläkään. Tai ehkä Unkarilla on pieni mahdollisuus. Pitää yrittää saada samanlainen peliesitys kuin tänään ja pelata hyvin, jotta voidaan päättää karsinnat kunnialla, Moisander kertoi.

//