AC Oulu on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen viime kauden toiseksi parhaan maalintekijänsä Dritan Stafsulan kanssa, kertoo seuran tiedote.

Dritan Stafsula kuului viime kaudella AC Oulun tärkeimpiin pelaajiin. Vasen laitahyökkääjä iski 21 ottelussa hienosti 12 maalia ja sijoittui Ykkösen maalintekijätilastossa neljänneksi.
Vielä viime kauden Stafsula pelasi AC Oulussa lainasopimuksella oltuaan FC OPA:n kirjoilla.

Tuoreen sopimuksen myötä 30-vuotias hyökkääjä on virallisesti AC Oulun pelaaja ja lisäksi sopimuksessa on yhden lisäkauden optio, mikä astuu voimaan siinä tapauksessa, että joukkue pelaa kaudella 2013 Veikkausliigassa.

– Fiilikset ovat todella hyvät. En oikeastaan ajatellutkaan muita vaihtoehtoja kuin AC Oulussa pelaamista. Viime kausi oli henkilökohtaisesti hyvä, mutta nyt haluan harjoitella täysillä talven sekä kevään ja mennä vauhdilla eteenpäin. Uskon, että saamme vahvan joukkueen kasaan ensi kaudelle, Stafsula toteaa AC Oulun verkkosivuilla.

Stafsula on pelannut Veikkausliigaa Allianssin, TamUn ja nykyjoukkue AC Oulun väreissä. Kaiken kaikkiaan vyöllä on 63 liigamittelöä, joissa mies on värkännyt neljä maalia.

//