JJK kiinnitti liigan "taitavimman pelaajan"

Jani Virtanen jatkaa JJK:ssa kaksivuotisella jatkosopimuksella. Verkkosivuillaan JJK luonnehtii pelaajaa jopa liigan taitavimmaksi, mistä voi toki olla montaa mieltä.

Jyväskylään kauden 2010 loppupuolella siirtynyt ”Jamppa” teki lopullisen läpimurtonsa kuluneella kaudella, kun JJK:n voitti pronssia. Hän teki neljä maalia ja antoi 11 maalisyöttöä. Virtanen sai kauden loputtua kutsun myös A-maajoukkueleirille, mutta joutui toistaiseksi jättämään näyttöpaikan väliin pienen nilkkavamman takia.

– Jamppa on tarjonnut tällä kaudella niin näyttävää peliä, että sitä ei näillä leveysasteilla ole koskaan aikaisemmin nähty. Meidän mies niin kauan kuin Suomessa vielä pelaa, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen kommentoi tuoretta kontrahtia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.