Dundee United haluaa pidentää Lauri Dalla Vallen lainaa

Valioliigaseura Fulhamista skotlantilaisessa Dundee Unitedissa lainalla oleva suomalaiskärki Lauri Dalla Valle on alun runsaan peliajan jälkeen hieman jämähtänyt vaihtopenkille. Tästä houlimatta Dundee-manageri Peter Houston on halukas pitämään kärkimiehen loppukauden ajan.

– Hänellä on mainio asenne. Hänellä on hieman epäonnea, että Jon Daly ja Johnny Russell ovat saaneet maalivaihteen päälle, joten hän ei juuri tällä hetkellä kuulu avauskokoonpanoon. Minun on hankala vaihtaa pelaajia, jotka ampuvat maaleja, Housten selittää BBC:lle.

– Silti pidän hänestä niin paljon, että haluaisin pitää hänet joukkueessa kauden loppuun saakka. En ole vielä kuitenkaan puhunut hänen itsensä tai Fulhamin kanssa asiasta.

Dalla Vallen vuokra-aika Skotlannissa on katkolla 16. tammikuuta.

Edellinen artikkeliShokkiuutinen: Schalke mokasi – Pukki ei edustuskelpoinen Eurooppa-liigassa!
Seuraava artikkeliFC Hongan Jami Puustinen matkalla Unkarin pääsarjaan?