PK-35 Vantaa jatkaa kovia kiinnityksiään, sillä nyt vantaalaisseura julkisti KuPS:ssa viime kaudella pelanneen Petri Oravaisen sopimuksen. SuomiFutis.com-sivusto uutisoi Oravaisen kontrahdista jo viime viikolla (lue uutinen).

Kaksi edellistä kautta KuPS:n liigajoukkueessa pelanneen 28-vuotiaan laitalinkin meriittilistalla on myös toistasataa liigaottelua HJK:n paidassa, sekä vuoden pesti Hollannin FC Zwolleen. Suomen mestaruuksia on tilillä kolme ja Suomen Cupin voittoja kolme. Suomi-paita on ollut yllä nuorten otteluissa 41 kertaa ja kahdesti A-maajoukkueessakin.

”Kasassa on taitava ja tasapainoinen ryhmä”


//
– Hienoa päästä mukaan nälkäiseen joukkueeseen, jolla on selvästi edellytykset ja tahto ylöspäin. Kasassa on taitava ja tasapainoinen ryhmä, joka on valmis menestymään. Tähän porukkaan on helppo heittäytyä täysillä mukaan, toteaa Pexi tyytyväisenä seuran tiedotteessa.

Lähinnä vasemmalla laidalla viihtyvä Oravainen tuo uusia vaihtoehtoja maalitilanteiden rakenteluun ja tarvittaessa löytyy myös tehoja viimeistelyssä. Erikoistilanteet ja tarkat keskitykset yhdistettynä savolaisilta lainattuun kierouteen ovat aseet joilla Pexi auttaa joukuetta tavoitteeseen.

-Tavoitteena on piikkipaikka sarjassa syksyllä ja sen eteen pannaan kaikki peliin, päättää Oravainen.